16th May, Sergei Lysov’s lecture (in Russian)

16th May, Sergei Lysov’s lecture (in Russian)

Tuesday 16.05.2017 at 18.00. InterLab ry organizes a lecture
“Actor’s portfolio. Natural light “. The lecturer is Sergei Lysov, a professional photographer working in Lenfilm, from St. Petersburg. The lecture is intended for both photographers and actors. Sergei explains practical tips for taking an actress’s portrait and important nudes that you should consider. The lecture is held in Russian, it is possible to arrange interpretation in Finnish.

Duration 3 hours.

More Info: Elli Niaria ( ellileo30 @ gmail.com)

Tiistaina 16.05.2017 klo 18.00. InterLab ry järjestää luennon ”Näyttelijän portfolio. Luonnollinen valo”. Luennoitsijana on ”Lenfilmissä” työskentelevä, ammattivalokuvaaja Sergei Lysov Pietarista. Luento on tarkoitettu sekä valokuvaajille että näyttelijöille.

Sergei kertoo käytännön vinkkejä näyttelijän muotokuvan ottamiseen ja tärkeitä nyansseja joita kannattaa ottaa huomioon. Luento pidetään venäjän kielellä, on mahdollista järjestää tulkkaus suomeksi.

Kesto 3 tuntia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *